Om vores personale
og klinik

Leder du efter en erfaren og dygtig tandlæge i Odense, så skal du ikke lede længere. Når du som patient besøger  vores tandklinik, sætter vi os med dig og tager en grundig snak om dine ønsker og behov. Herefter vurderer vi dine tænder ved et tandeftersyn, og bagefter beslutter vi, hvordan vi giver dig den bedste behandling.

Vores team

Magda

Klinikejer og tandlæge

Garthigaa

Tandlæge

Tibor

Tandlæge

Ann

Klinikassistent

Stinna

Klinikassistent

Israa

Klinikassistentelev 

Karina

Klinikassistentelev

Vores team består af dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Teamet på klinikken i Odense har flere års erfaring, og du kan derfor trygt stole på, at du altid får en god behandling.

Vi kommer altid med råd, så du selv er med til at bestemme, hvordan dit forløb og din behandling skal være. Inden behandlingen påbegyndes, drøfter vi også altid økonomien med dig, så der hverken opstår misforståelser eller overraskelser. Sådan sikrer vi dig den bedste behandling af den gode kvalitet, vores patienter kender os for.

Tandlægerne Svendborgvej efterlever tandlægeforeningens krav om god behandling

På vores klinik i Odense efterstræber vi altid at være opdateret med de nyeste behandlingsmetoder og retningslinjer inden for tandbehandlinger. Disse diplomer er bevis for efterlevelse af tandlægeforeningens krav om dokumenteret efteruddannelse på minimum 25 timer årligt.

Tandlægeforeningens bevis er din garanti for at få en kvalitetsbevidst behandling, når du befinder dig i tandlægestolen hos Tandlægerne Svendborgvej. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved dit besøg hos tandlægen.

videreuddannelse 2020 Tibor