Tandbehandlinger i Odense

Vores typiske tandbehandlinger

Leder du efter en tandlæge som tilbyder tandbehandlinger af højeste kvalitet i Odense? Så er Tandlægerne Svendborgvej en tandlægeklinik for dig.

Huller i tænderne (caries), rodbehandlinger, tandrensninger, tandkroner og behandling af visdomstænder er de mest almindelige behandlinger hos os. Uanset hvilken behandling eller undersøgelse du har behov for, står vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter klar til at hjælpe dig. 

Du kan forvente trygge omgivelser, behandlinger af høj kvalitet og gode priser hos tandlægerne Svendborgvej. 

Læs mere om tandbehandlingerne nedenfor.

Smertefri tandbehandling i Odense

Vi prioriterer altid at lave tandlægebehandlingen så smertefri som overhovedet muligt. Derfor er vi rigtig gode til at give bedøvelse. Hvis du har tandlægeskræk, ved vi, hvordan vi kan få dig til at føle dig tryg under behandlingen. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedste oplevelse.

Få en god pris på din tandlægebehandling i Odense

money-2

HealthPilot og Sundhed.dk kan du sammenligne priserne på tandlægeklinikker i dit nærområde. Her kan du også se at vores priser er gode, sammenlignet med andre klinikker. Derudover er vi også stolte af vores mange gode anmeldelser, som viser at man selv patienter med tandlægeskræk kan få en god oplevelse på vores klinik i Odense.

Læs vores trustpilot anmeldelser

Anmeldelser 133 • Fremragende

4.7/5