Patienter fra Hjallese

Hos Tandlægerne Svendborgvej i Odense vil vi gerne være din fortrukne tandklinik. Derfor tager vi glædeligt imod dig fra Hjallese på vores tandklinik i Odense S. Bor du i Hjallese og søger efter en dygtig, kompetent og anbefalet tandlæge? Så er du mere end velkommen hos os i krydset mellem Svendborgvej og Hjallesegade – kun 600 meter fra Hjallese Station.

Vi tilbyder gratis parkering på klinikkens private parkeringsplads – så du nemt kan komme til tandlæge!  

Find os her

Vores tandklinik i Odense S ligger placeret i krydset mellem Svendborgvej og Hjallesegade. Kommer du fra Hjallese i bil, på cykel eller gåben følger du derved blot Hjallesegade – forbi Hjallese Plejecenter og Hjallese Kirke – til vejen krydser med Svendborggade. Tandlægerne Svendborgvej i Odense S ligger kun 5 minutter i bil fra Hjallesehallen og Hjalleseskolen, samt 600 meter fra Hjallese Station. 

Vær opmærksom på, at der er indkørsel til tandklinikken fra Hjallelsegade.

Vi tilbyder gratis parkering på klinikkens private parkeringsplads – så du nemt kan komme til tandlæge!

Første besøg

Ønsker du at skifte tandlæge til Tandlægerne Svendborgvej, tager vi os af alt det administrative i forhold til flytningen. Alt, du skal gøre, er at medbringe dit sygesikringskort ved første besøg – så kan vi oprette og registere dig i vores system.

Hos Tandlægerne Svendborgvej i Odense er vores kerneværdi, at patienten altid er i centrum. Du som patient fra Hjallese vil derfor være med ind over beslutningerne. I fællesskab finder vi den løsning for dig, som vi på klinikken kan stå inde for rent fagligt, og du som patient er enig i – både i forhold til pris og endeligt resultat.

Kommer du fra Hjallese, tager vi glædeligt imod dig på klinikken i Odense S. Vi værdsætter en åben dialog og allerede fra første besøg tilbyder vi dig en vejledende og engageret behandling. Vi har egen parkeringsplads, så det er nemt for dig som ny patient fra Hjallese, hvis du er i bil. Er du på gåben, er der kun 600 meter til tandklinikken fra Hjallese Station.

Om os

Hos Tandlægerne Svendborgvej i Odense S står et kompetent og erfarent tema klar til at tage imod dig fra Hjallese. Klinikken har tre behandlingsrum, hvor vores søde og dygtige personale arbejder for at give vores patienter en god oplevelse i tandlægestolen.

Vi gør altid vores bedste på klinikken, for at du som patient går herfra med et smil på læben og har haft en god og behagelig oplevelse. Vi har samtidig mange års erfaring med tandlægeskræk og står derfor klar til at vejlede og hjælpe dig, hvis du skulle have skræk for at gå til tandlægen. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

08:30 – 16:00
08:30 – 16:00
08.30 – 16:00
08:30 – 16:00
08:30 – 15:30

Telefontider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

08:30 – 16:00
08:30 – 16:00
08:30 – 16:00
08:30 – 16:00
 08:30 – 12:00

Kontaktoplysninger

Telefonnummer.: +45 66 14 37 06
E-mail: info@godetaender.dk

Tandlæge Magda Aniko-Wlodarczyk ApS
CVR: 37859761
Svendborgvej 89. 5260 Odense S

Det er en stor klinik med tre behandlingsrum, hvor vores søde og smilende personale arbejder på fuld tryk, for at give vores patienter en god oplevelse. Når du kommer ind på klinikken kan du forvente hyggelig stemning. Venteværelset er placeret i en førhenværende udestue, med pæn udsigt til vores have. Her skal du selvfølgelig ikke vente længe, men mens du venter kan du læse lidt om vores personale, opdateringer på kliniken og få dagens nyheder via vores informationsskærm.

Vores typiske tandbehandlinger

En af vores kerneværdier er, at patienten altid er med ind over beslutningerne. I fællesskab finder vi en løsning, som vi som tandlæger kan stå ind for rent fagligt, og som patienten er enig i i forhold til pris og det endelige resultat.

En anden værdi er, at vores behandlinger altid skal udføres så smertefrit som overhovedet muligt. Derfor har vi brugt meget tid på at dygtiggøre os i at lave bedøvelser.